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수확량:
20 인분
식사 타입:
디저트
간식
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: Idahofreebird

Mock Peanut Butter Fudge

Low-carb peanut butter fudge.

재료

조리법

  1. Melt the butter and peanut butter together in the microwave on high for 1-2 minutes; whisk well.
  2. Whisk in the cream cheese until well blended and smooth.
  3. Whisk in the Splenda then the soy protein powder and blend well.
  4. Line a 7 x 5" baking dish with wax paper or non-stick foil.
  5. Spread the fudge mixture in the pan and chill or freeze until set.
  6. Cut into 20 squares. Store in the refrigerator or freeze.
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평가 
Skip the soy and add a square of old fashioned Bakers Chocolate to 1st 2 ingredients in microwave. Not a fan of Splenda, use 2-3Tbsp Xylitol after microwave step.
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2014년 10월 14일 작성이: MADeal1
This is a great snack quencher for me at my worst time between lunch and supper. I like it better than a WW cookie!!
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2013년 07월 15일 작성이: Sheryyl
I made it with PB2 powder, vanilla whey isolate (protein), and stevia in the raw. Tastes like a diet food, but it works for an emergency craving!
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2013년 05월 22일 작성이: nikkchikk
This was OK. It was a bit dry, but you only needed a tiny piece to satisfy your cravings for sweets. It was really a nice alternative.
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2012년 03월 27일 작성이: TAZPEZMOM
not ok for phase 1 (induction)on Atkins! not sure good for even phase 2?
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2012년 02월 19일 작성이: SSgt Santovis Wife
My husband actually liked this and he is really fussy. He only likes his mothers real PB fudge recipe that I normally make, but he is a diabetic and I am dieting so I tried this one out and not half bad.....will make again.
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2011년 02월 9일 작성이: nanahd
OMG, is this good!
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2010년 08월 22일 작성이: Mamabearlj
Excellent!!! I even cut down on the caloires by using fat free cream cheese and low fat peanut butter. It's still wonderful!
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2010년 08월 3일 작성이: slstev
just didn't care for it. more peanut butter maybe.
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2008년 10월 20일 작성이: nizateco
Great alternative to fudge!
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2008년 09월 26일 작성이: teeoh

     
 

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최신 요리법

작성이: pipich11
적당히 달콤하고 맛있고 간단한 레시피.
작성이: 슴사리
건강하고 초간단 레시피.
작성이: mhjoykim
건강하고 맛있고 간단한 레시피.
작성이: 수딩,
빠르고 쉽고 맛있습니다.

요리법 제출

영양 요약:

Mock Peanut Butter Fudge의 1인분에는 60칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 71% 지방, 10% 탄수화물, 19% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
250 kJ
60 kcal
탄수화물
1.57g
설탕당
0.68g
단백질
3.02g
지방
5.03g
포화지방
1.774g
다불포화지방
0.964g
불포화 지방
2.036g
콜레스테롤
5mg
식이섬유
0.5g
나트륨
11mg
칼륨
69mg
3%
RDI기준*
(60 cal)
3% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (10%)
 
지방 (71%)
 
단백질 (19%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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