평가:
FatSecret회원 평균평점
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Popcorn with grated parmesan cheese for a quick snack.
재료
조리법
- Pop popcorn (usually 1/2 cup unpopped will yield approximately 20 cups of popped corn).
- Melt butter either in microwave or on stovetop.
- Drizzle approximately 1/3 of the melted butter over popped corn.
- Sprinkle approximately 1/3 of the parmesan cheese over popped corn.
- Sprinkle approximately 1/3 of the salt over popped corn.
- Stir corn to distribute butter, cheese and salt.
- Repeat steps 3-6 until all ingredients are added and distributed. Enjoy!
- Note: one serving equals approximately 5 cups popped corn.
154분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 평가
Carbs are way too high
2014년 11월 23일 작성이: oliveb47
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What I love about this recipe is that you can sub out the butter, spray with Omega 3 canola (Smart Balance) cut back on the parmesan and you have a great, low calorie, high fiber snack that offers more volume. Great idea, thanks.
2011년 01월 7일 작성이: MikiMidwest
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I cook the popcorn in a tiny bit of canola oil and then sprinkle the parm while it is still warm - no butter or salt. This gets me through those salty/crunch cravings.
2010년 01월 10일 작성이: LDates
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too many carbs in popcorn:(
2009년 01월 27일 작성이: faty2bi4
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I doubled up on the parmesan and sprinkled mild chili pepper.
2008년 08월 15일 작성이: MarcMan
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Oh, that sounds yummy! Any idea on how many points it is?
2008년 08월 13일 작성이: KimberleyAnn
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Been eating popcorn this way since I was a little dude. Eat in moderation, reduce butter if you want! Will reduce points that way.
2008년 08월 13일 작성이: moleman2000
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요리법 제출
영양 요약:
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Parmesan Cheese Popcorn의 1인분에는 240칼로리가 있습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
칼로리 분석: 40% 지방, 50% 탄수화물, 9% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1003 kJ
240 kcal
탄수화물
31.27g
설탕당
0.03g
단백질
5.85g
지방
11.03g
포화지방
6.131g
다불포화지방
1.113g
불포화 지방
2.888g
콜레스테롤
25mg
식이섬유
6g
나트륨
682mg
칼륨
126mg
칼로리 분석:
탄수화물 (51%)
지방 (40%)
단백질 (9%)
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