Beef Pot Roast and Roasted Vegetables
평가:
FatSecret회원 평균평점
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Beef Pot Roast and Roasted Vegetables
Hearty and healthy delicious crock pot dinner.
재료
조리법
- Cut up all of the vegetables and put them in the pot along with all of the other ingredients.
- Poke holes in the roast with a fork so that the flavors soak into the meat.
- Cook on low heat for 8 hours.
- Well worth the wait. Enjoy!
549분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
just take out the potatoes and it is a great meal for induction.
2012년 05월 19일 작성이: Preggo38
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Good and very easy to make and Very tasty
2012년 02월 28일 작성이: LTAntrax
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Good and very easy to make. I added some corn starch to the liquid to make a thicker gravy and next time I'll add some salt to the recipe.
2011년 06월 19일 작성이: alanpfd
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Best slow cooked chuck roast I've had in a long time. Very tasty. A bit too much sodium in the original recipe. Had to tweak down the use of the sauces, and used plain water instead of beef stock.
2011년 01월 25일 작성이: Rhianna
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요리법 제출
영양 요약:
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Beef Pot Roast and Roasted Vegetables의 1인분에는 300칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 28% 지방, 37% 탄수화물, 35% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1255 kJ
300 kcal
탄수화물
26.51g
설탕당
6.87g
단백질
24.82g
지방
8.81g
포화지방
3.269g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.471g
불포화 지방
3.794g
콜레스테롤
74mg
식이섬유
4.8g
나트륨
1004mg
칼륨
1161mg
칼로리 분석:
탄수화물 (37%)
지방 (28%)
단백질 (35%)
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