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수확량:
16 인분
준비 시간:
2 시간
조리 시간:
40 분
식사 타입:
빵과 구운 요리
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: nurselnels

Homemade Whole Grain Rye Bread

Homemade rye bread using the whole rye berry.

재료

조리법

  1. In a bowl combine 2 1/2 cups all purpose flour and yeast.
  2. Then add water (must be between 110-120 °F (45-50 °C)), brown sugar oil and salt. Mix well.
  3. Stir in the rye flour and most of the remaining all purpose flour. Knead dough on a smooth floured surface for about 6-8 min until the dough is smooth and elastic.
  4. Place in a greased bowl; turn over once: cover and let rise in a warm place until doubles in size ( about 1 1/2 hours).
  5. Punch down; divide in half, let rest 10 min. Shape in to 4 1/2 balls or place in lightly greased loaf pans. Let rise to nearly double again (about 40 minutes.)
  6. Bake in oven at 350 °F (175 °C) for 40- 45 minutes.
  7. Makes 2 loaves or 16 1" slices.
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평가 
I don't think we should be eating sugar and flour in Phase 2.
user vote
2010년 11월 14일 작성이: noahspudding
made with whole grain and is a good source of fiber
user vote
2010년 11월 6일 작성이: nurselnels

     
 

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요리법 제출

영양 요약:

Homemade Whole Grain Rye Bread의 1인분에는 197칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 7% 지방, 83% 탄수화물, 10% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
825 kJ
197 kcal
탄수화물
41.06g
설탕당
6.85g
단백질
4.88g
지방
1.45g
포화지방
0.158g
다불포화지방
0.593g
불포화 지방
0.462g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
3.5g
나트륨
150mg
칼륨
128mg
10%
RDI기준*
(197 cal)
10% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (83%)
 
지방 (7%)
 
단백질 (10%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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