Homemade Whole Grain Rye Bread
평가:
FatSecret회원 평균평점
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Homemade Whole Grain Rye Bread
Homemade rye bread using the whole rye berry.
재료
조리법
- In a bowl combine 2 1/2 cups all purpose flour and yeast.
- Then add water (must be between 110-120 °F (45-50 °C)), brown sugar oil and salt. Mix well.
- Stir in the rye flour and most of the remaining all purpose flour. Knead dough on a smooth floured surface for about 6-8 min until the dough is smooth and elastic.
- Place in a greased bowl; turn over once: cover and let rise in a warm place until doubles in size ( about 1 1/2 hours).
- Punch down; divide in half, let rest 10 min. Shape in to 4 1/2 balls or place in lightly greased loaf pans. Let rise to nearly double again (about 40 minutes.)
- Bake in oven at 350 °F (175 °C) for 40- 45 minutes.
- Makes 2 loaves or 16 1" slices.
15분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
I don't think we should be eating sugar and flour in Phase 2.
2010년 11월 14일 작성이: noahspudding
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made with whole grain and is a good source of fiber
2010년 11월 6일 작성이: nurselnels
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요리법 제출
영양 요약:
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Homemade Whole Grain Rye Bread의 1인분에는 197칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 7% 지방, 83% 탄수화물, 10% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
825 kJ
197 kcal
탄수화물
41.06g
설탕당
6.85g
단백질
4.88g
지방
1.45g
포화지방
0.158g
다불포화지방
0.593g
불포화 지방
0.462g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
3.5g
나트륨
150mg
칼륨
128mg
칼로리 분석:
탄수화물 (83%)
지방 (7%)
단백질 (10%)
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