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수확량:
12 인분
준비 시간:
15 분
조리 시간:
20 분
식사 타입:
빵과 구운 요리
간식
아침 식사
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: mizzv

Whole Wheat Pumpkin Muffins

Tasty and healthy pumpkin muffins without that depressing feeling afterwards.

재료

조리법

  1. Preheat oven to 350 °F (175 °C). Lightly brush muffin pan with olive oil.
  2. Sift the flour, baking soda and salt into a medium bowl, set aside.
  3. Whisk olive oil and sugar until smooth. Mix in eggs one at a time and extract.
  4. Add the canned pumpkin, cinnamon and nutmeg. Mix well.
  5. Mix in the flour mixture until just incorporated.
  6. Fold in the nuts and transfer to muffin pan.
  7. Bake for about 20-25 minutes. Let sit for 10 minutes. Enjoy!
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평가 
Not too bad.
user vote
2012년 10월 2일 작성이: mistyp8
use brown sugar splenda
user vote
2010년 10월 27일 작성이: lookiecookie
LOVED these muffins-used Splenda blend brownsugar (will try brown sugar substitute next) instead-made them for work and no one noticed! I have Type II Diabetes and had trouble finding receipe with all whole wheat flour.
user vote
2010년 10월 25일 작성이: Pope Joan

     
 

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요리법 제출

영양 요약:

Whole Wheat Pumpkin Muffins의 1인분에는 190칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 54% 지방, 40% 탄수화물, 7% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
796 kJ
190 kcal
탄수화물
19.49g
설탕당
9.36g
단백질
3.31g
지방
11.73g
포화지방
1.725g
다불포화지방
2.212g
불포화 지방
6.808g
콜레스테롤
36mg
식이섬유
2.2g
나트륨
218mg
칼륨
116mg
10%
RDI기준*
(190 cal)
10% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (39%)
 
지방 (54%)
 
단백질 (7%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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