Whole Wheat Pumpkin Muffins
평가:
FatSecret회원 평균평점
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작성이: mizzv
Whole Wheat Pumpkin Muffins
Tasty and healthy pumpkin muffins without that depressing feeling afterwards.
재료
조리법
- Preheat oven to 350 °F (175 °C). Lightly brush muffin pan with olive oil.
- Sift the flour, baking soda and salt into a medium bowl, set aside.
- Whisk olive oil and sugar until smooth. Mix in eggs one at a time and extract.
- Add the canned pumpkin, cinnamon and nutmeg. Mix well.
- Mix in the flour mixture until just incorporated.
- Fold in the nuts and transfer to muffin pan.
- Bake for about 20-25 minutes. Let sit for 10 minutes. Enjoy!
126분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
Not too bad.
2012년 10월 2일 작성이: mistyp8
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LOVED these muffins-used Splenda blend brownsugar (will try brown sugar substitute next) instead-made them for work and no one noticed! I have Type II Diabetes and had trouble finding receipe with all whole wheat flour.
2010년 10월 25일 작성이: Pope Joan
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요리법 제출
영양 요약:
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Whole Wheat Pumpkin Muffins의 1인분에는 190칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 54% 지방, 40% 탄수화물, 7% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
796 kJ
190 kcal
탄수화물
19.49g
설탕당
9.36g
단백질
3.31g
지방
11.73g
포화지방
1.725g
다불포화지방
2.212g
불포화 지방
6.808g
콜레스테롤
36mg
식이섬유
2.2g
나트륨
218mg
칼륨
116mg
칼로리 분석:
탄수화물 (39%)
지방 (54%)
단백질 (7%)
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