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수확량:
3 인분
식사 타입:
메인 요리
반찬
점심 식사
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: Rascal_fatts

Mock Chinese Fried Rice

Fake rice using grated cauliflower that makes a great side when craving rice or just something different.

재료

조리법

  1. In a wok or large flat skillet, heat enough oil to cover the bottom.
  2. Fry minced garlic (or garlic powder) with finely diced white part of onions for approximately 1 minute.
  3. Add grated cauliflower and fry for 4-5 minutes, stirring constantly.
  4. Add soy, ginger, diced green onion tops, and pre-cooked cubed meat. Stir to mix well and brown a bit. Push mixture to one side of pan.
  5. Add more oil if necessary and scramble eggs in empty side of pan until done but still moist. Stir eggs into "rice" mix and remove from heat.
  6. Note: instead of chicken can use any combination of shrimp, beef, ham, turkey or vegetables of your choice.
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평가 
Basically 6 points per serving - not a significant caloric savings over real fried rice, especially if you use brown rice (4 points/cup). I do advocate using cauliflower as a meat substitute in chili - turns red, looks like meat, and adds some chewy texture without altering the taste.
user vote
2007년 10월 17일 작성이: Westgal
This is a great recipe very tasty
user vote
2007년 10월 17일 작성이: Vallery
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최신 요리법

작성이: 혭삐이
부드럽고 푹신하고 맛있어요.
작성이: seony7
간단하고 만들기 쉽고 맛있는.
건강하고 쉽게 준비할 수 있는.
작성이: rhamim
너무 맛있고, 치즈맛이 나고, 간편해요.

요리법 제출

영양 요약:

Mock Chinese Fried Rice의 1인분에는 348칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 50% 지방, 17% 탄수화물, 32% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
1457 kJ
348 kcal
탄수화물
15.25g
설탕당
6.47g
단백질
28.48g
지방
19.64g
포화지방
3.731g
트랜스 지방
0.02g
다불포화지방
2.488g
불포화 지방
12.025g
콜레스테롤
257mg
식이섬유
4.1g
나트륨
1061mg
칼륨
762mg
17%
RDI기준*
(348 cal)
17% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (18%)
 
지방 (50%)
 
단백질 (32%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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