평가:
FatSecret회원 평균평점
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Tasty tuna patties that are full of protein.
재료
조리법
- Spray skillet with cooking spray like Pam and heat on medium.
- Mix all ingredients together well.
- Spoon mixture onto heated skillet. Divide the mixture to make six patties or a size that makes it easy to flip them over with a spatula without breaking.
- Cook patties until both sides are a light brown, firm and there is no egg flowing out of patty.
2133분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 평가
They are actually pretty good and even better with hot sauce.....
2012년 01월 16일 작성이: 3Kimmi3
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didnt feel like i did them as well as i could have. next time i'll make sure to put some spices because they lacked flavor beyond the tuna taste.
2011년 10월 3일 작성이: Kaychina
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Tastes Great! Thanks for the Recipe!
2011년 07월 28일 작성이: sandri1001
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yummy ...i replace the egg with a litle mashed potato
2011년 07월 18일 작성이: countess sherry
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sounds good, but unless im reading wrong, 49g protein from just a can of tuna and an egg! how big is the can of tuna?
2011년 06월 25일 작성이: moley10
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Great quick and easy meal.
2011년 05월 3일 작성이: Feenster
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I didn't really care for these. Mine fell apart and were very "fishy". I do like tuna and may try these again to see if I like them better.
2011년 04월 27일 작성이: weirdangel
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I will try to make this today but I need to know how many servings from 1 can of tuna?
2011년 01월 14일 작성이: naomi64
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요리법 제출
영양 요약:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Tuna Patties의 1인분에는 271칼로리가 있습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
칼로리 분석: 22% 지방, 3% 탄수화물, 75% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1134 kJ
271 kcal
탄수화물
1.91g
설탕당
0.99g
단백질
48.59g
지방
6.34g
포화지방
1.94g
다불포화지방
1.247g
불포화 지방
2.169g
콜레스테롤
262mg
식이섬유
0.2g
나트륨
1209mg
칼륨
480mg
칼로리 분석:
탄수화물 (3%)
지방 (22%)
단백질 (75%)
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