Dijon Crusted Chicken Breast
평가:
FatSecret회원 평균평점
|
Dijon Crusted Chicken Breast
Yummy crispy baked chicken using parmesan cheese and whole wheat bread crumbs.
재료
조리법
- Pre-heat oven to 375 °F (190 °C).
- Lightly spray baking sheet.
- Combine parmesan cheese and bread crumbs on a large plate.
- Combine egg and Dijon in a small bowl.
- Season chicken breast with garlic salt and then dredge in egg mixture and then bread crumb mixture until evenly coated.
- Place chicken on baking sheet and bake until golden brown and cooked through, approximately 20-25 minutes.
128분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
|
평가
Awesone recipe. Tasted great and even received my husbands approval!
2010년 07월 30일 작성이: swiller
|
Amazing meal!
2010년 02월 10일 작성이: Newm226
|
Better for phase 2, bread crumbs not allowed on phase 1
2008년 12월 23일 작성이: ltalarico
|
|
|
|
|
이 요리법 검토
이 요리법을 검토하려면 로그인해야합니다. 여기를 클릭하여 로그인하세요.
|
|
|
더 많은 요리법 찾기
|
식사유형별 필터
메인 요리
최신 요리법
쉽고 간단하고 맛있는.
|
맛있고 간편하며 저칼로리.
|
맛있고 쉽고 간단한 레시피.
|
빠르고 쉽고 맛있습니다.
|
|
요리법 제출
영양 요약:
|
|
Dijon Crusted Chicken Breast의 1인분에는 365칼로리가 있습니다.
|
|
칼로리 분석: 20% 지방, 9% 탄수화물, 72% 단백질. |
|
영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1527 kJ
365 kcal
탄수화물
7.47g
설탕당
0.92g
단백질
62.53g
지방
7.58g
포화지방
3.157g
트랜스 지방
0.06g
다불포화지방
1.258g
불포화 지방
2.04g
콜레스테롤
148mg
식이섬유
0.5g
나트륨
466mg
칼륨
694mg
칼로리 분석:
탄수화물 (8%)
지방 (20%)
단백질 (72%)
|
|
|