Salsa Verde (Green Salsa)
평가:
FatSecret회원 평균평점
|
Salsa Verde (Green Salsa)
An easy way to prepare a cooked salsa.
재료
조리법
- Remove the husks from the tomatillos and rinse in lukewarm water.
- In a microwave safe container, add the tomatillos, serrano peppers, and onions. Cover with paper towel and cook on high for 7-8 minutes. Remove from microwave and let cool slightly.
- After cooking in microwave, transfer the tomatillo mixture to the blender, add the garlic, cilantro, salt and lime juice. Blend on high for just a few seconds.
- Taste for salt. Serve warm or at room temperature.
28분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
|
평가
Makes 32-2 tbsp. servings
2015년 01월 31일 작성이: lettygaylor
|
|
|
|
|
이 요리법 검토
이 요리법을 검토하려면 로그인해야합니다. 여기를 클릭하여 로그인하세요.
|
|
|
더 많은 요리법 찾기
|
식사유형별 필터
소스와 양념
최신 요리법
간단하고 만들기 쉽고 맛있는.
|
맛있고 쉬운 레시피.
|
빠르고 쉽고 맛있습니다.
|
빠르고 쉽고 맛있습니다.
|
|
요리법 제출
영양 요약:
|
|
Salsa Verde (Green Salsa)의 1인분에는 6칼로리가 있습니다.
|
|
칼로리 분석: 18% 지방, 72% 탄수화물, 10% 단백질. |
|
영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
26 kJ
6 kcal
탄수화물
1.29g
설탕당
0.71g
단백질
0.18g
지방
0.14g
포화지방
0.019g
다불포화지방
0.058g
불포화 지방
0.021g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
0.3g
나트륨
109mg
칼륨
44mg
칼로리 분석:
탄수화물 (72%)
지방 (18%)
단백질 (10%)
|
|
|