평가:
FatSecret회원 평균평점
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A low calorie, low fat cream of broccoli soup.
재료
조리법
- Let milk warm to room temperature.
- Heat oil on medium heat in a large pot. Sauté onion, garlic, and celery until softened (about 5 minutes).
- Add potato and broccoli. Then add broth and milk.
- Bring to a boil, then reduce heat, cover and simmer for 20 minutes.
- If you prefer a smoother soup, process slightly cooled soup in batches in a food processor.
409분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
This soup is awesome, I loved it, and will make it again.
2012년 03월 26일 작성이: cpeltier
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This recipe seems too carby, and might be used on the Maintenance level, of Atkins, but not OWL.
2012년 01월 29일 작성이: ShyGuy
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Easy to make, and taste good.
2010년 08월 17일 작성이: JayJay-ON
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As I'm a vegetarian, would have to susstitute chicken stock with bouillon or thin vegetable gravy.
2009년 08월 8일 작성이: Carrie-Anne
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간단하고 만들기 쉽고 맛있는.
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빠르고 쉽고 맛있습니다.
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요리법 제출
영양 요약:
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Broccoli Soup의 1인분에는 148칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 20% 지방, 57% 탄수화물, 23% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
619 kJ
148 kcal
탄수화물
22.56g
설탕당
8.06g
단백질
9.18g
지방
3.57g
포화지방
0.693g
다불포화지방
0.477g
불포화 지방
2.036g
콜레스테롤
2mg
식이섬유
3.7g
나트륨
129mg
칼륨
760mg
칼로리 분석:
탄수화물 (57%)
지방 (20%)
단백질 (23%)
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