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수확량:
6 인분
준비 시간:
10 분
조리 시간:
30 분
식사 타입:
메인 요리
점심 식사
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: lettygaylor

Banh Mi Meatballs

A Vietnamese meatball used to make Banh Mi.

재료

조리법

  1. Preheat oven to 375 °F (190 °C). Line a baking sheet with foil and spray with Pam.
  2. In a large bowl, stir ingredients until well mixed.
  3. Shape into 30 (1 inch) balls and place in pan.
  4. Bake 25-30 minutes or until meatballs are no longer pink in center.
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평가 
Each serving is 5 meatballs.
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2014년 10월 20일 작성이: lettygaylor

     
 

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요리법 제출

영양 요약:

Banh Mi Meatballs의 1인분에는 241칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 65% 지방, 10% 탄수화물, 25% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
1006 kJ
240 kcal
탄수화물
6.24g
설탕당
0.57g
단백질
14.74g
지방
17.1g
포화지방
6.209g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
1.558g
불포화 지방
7.455g
콜레스테롤
90mg
식이섬유
0g
나트륨
463mg
칼륨
228mg
12%
RDI기준*
(240 cal)
12% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (10%)
 
지방 (65%)
 
단백질 (25%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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