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수확량:
4 인분
식사 타입:
수프(국)
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: ranchwoman

Cabin Chili with Meat

Amazing chili that's good for those cold days. Make a big pot and have leftovers.

재료

조리법

  1. Chop onion. Combine in a large pot with beef over medium heat, breaking up meat with a spoon.
  2. Cook until meat is no longer pink and onion is tender, about 10 minutes.
  3. Add the rest of the ingredients. Use more chili powder to taste if desired.
  4. Reduce heat and simmer for at least 20 to 30 minutes.
  5. Serve in bowls with toppings of grated cheddar cheese, chopped green onions, and sour cream.
  6. Also can be served over rice or macaroni.
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간단하고 맛있고 요리도 쉽고.

요리법 제출

영양 요약:

Cabin Chili with Meat의 1인분에는 559칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 21% 지방, 49% 탄수화물, 30% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
2340 kJ
559 kcal
탄수화물
70.02g
설탕당
12g
단백질
42.98g
지방
13.25g
포화지방
4.887g
트랜스 지방
0.722g
다불포화지방
1.334g
불포화 지방
5.196g
콜레스테롤
74mg
식이섬유
24.8g
나트륨
2424mg
칼륨
1994mg
28%
RDI기준*
(559 cal)
28% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (49%)
 
지방 (21%)
 
단백질 (30%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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