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수확량:
3 인분
준비 시간:
5 분
조리 시간:
15 분
식사 타입:
반찬
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: Pennink1

Cauliflower Rice

This faux rice dish can be made into Chinese style rice, Spanish, or even curried.

재료

조리법

  1. Rice cauliflower in food processor.
  2. Heat oil, add vegetables and seasonings.
  3. When a bit translucent, push to side and crack and scramble egg on clear side.
  4. Drag vegetables through.
  5. Season with soy or ginger dressing, curry powder, or other spices (adding salsa makes a quick Spanish rice).
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만들기 쉽고 맛있고 섬유질이 풍부합니다.

요리법 제출

영양 요약:

Cauliflower Rice의 1인분에는 200칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 56% 지방, 18% 탄수화물, 26% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
838 kJ
200 kcal
탄수화물
9.49g
설탕당
3.16g
단백질
13.14g
지방
12.83g
포화지방
3.029g
다불포화지방
3.085g
불포화 지방
5.176g
콜레스테롤
343mg
식이섬유
3.7g
나트륨
937mg
칼륨
481mg
10%
RDI기준*
(200 cal)
10% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (18%)
 
지방 (56%)
 
단백질 (26%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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