평가:
FatSecret회원 평균평점
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A great way to use leftover turkey.
재료
조리법
- Boil egg noodles.
- Dice or cut up left over, cooked turkey.
- Add mixed vegetables and onion powder.
- Drain cooked noodles.
- Add soup and skim milk and mix well.
- Bake at 325 °F (160 °C) for 30 minutes.
102분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
This was so easy and taste delicious Will make this one again. It was filling and I did not change a thing. Ro
2021년 05월 17일 작성이: Romaine106
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This was great - the whole family loved it! And I love how low-calorie it is too!
2014년 12월 2일 작성이: thinana
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this was a decent meal, easy to make and everyone like it. I used ground turkey and sprinkled just a little cheese on the top.
2011년 02월 17일 작성이: cszman
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We made this tonite. It was very good. Will make it again.
2009년 12월 28일 작성이: Tinsey99
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요리법 제출
영양 요약:
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Turkey Noodle Casserole의 1인분에는 170칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 20% 지방, 49% 탄수화물, 31% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
713 kJ
170 kcal
탄수화물
20.72g
설탕당
1.3g
단백질
13.23g
지방
3.72g
포화지방
0.951g
트랜스 지방
0.012g
다불포화지방
0.813g
불포화 지방
1.172g
콜레스테롤
44mg
식이섬유
1.3g
나트륨
286mg
칼륨
198mg
칼로리 분석:
탄수화물 (49%)
지방 (20%)
단백질 (31%)
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