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수확량:
8 인분
식사 타입:
빵과 구운 요리
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: mrhoughtalin

Raisin Scones

A light treat made with non-fat margarine and skim milk.

재료

조리법

  1. Sift dry ingredients together.
  2. Cut in margarine until mixture fine and crumbly.
  3. Combine milk and egg and add to flour to make stiff dough.
  4. Add raisins.
  5. Knead on lightly floured surface until dough is sticky.
  6. Divide dough in half and roll each half into 6" round, about 1" thick.
  7. Cut each round into quarters.
  8. Bake at 400 °F (200 °C) for 15 minutes or until lightly browned.
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평가 
What can I use instead of raisins? 3 points
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2010년 03월 15일 작성이: fitzsweets1

     
 

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건강하고 쉽게 준비할 수 있는.
작성이: jihyun.mah
간단하고 맛있고 요리도 쉽고.
작성이: pipich11
적당히 달콤하고 맛있고 간단한 레시피.
작성이: naeeil
쉽고 간단하고 맛있는.

요리법 제출

영양 요약:

Raisin Scones의 1인분에는 170칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 9% 지방, 79% 탄수화물, 12% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
710 kJ
170 kcal
탄수화물
33.73g
설탕당
7.11g
단백질
5.28g
지방
1.68g
포화지방
0.563g
트랜스 지방
0.012g
다불포화지방
0.314g
불포화 지방
0.482g
콜레스테롤
47mg
식이섬유
1.2g
나트륨
394mg
칼륨
144mg
8%
RDI기준*
(170 cal)
8% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (79%)
 
지방 (9%)
 
단백질 (12%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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