Chicken and Vegetables Hot Soup
평가:
FatSecret회원 평균평점
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Chicken and Vegetables Hot Soup
Easy to make tangy chicken vegetable soup.
재료
조리법
- In a soup pot, take a box of low sodium broth (like Campbell's) plus an equal portion of water.
- Add can of peas and carrots (or your other favorite vegetables) and diced stalk of celery.
- Add a cup of cooked, diced chicken.
- Add a tablespoon of pepper or hot sauce.
- Simmer until celery is tender.
196분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 평가
In the recipe it calls for 4 cups of ingredients and 8 oz chicken and yet it serves 10 what 3 Tbs per serving? I think your servings are off and if they are then so is the nutritional facts.
2011년 09월 28일 작성이: Sassy_Cat
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요리법 제출
영양 요약:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Chicken and Vegetables Hot Soup의 1인분에는 37칼로리가 있습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
칼로리 분석: 9% 지방, 27% 탄수화물, 64% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
153 kJ
37 kcal
탄수화물
2.46g
설탕당
0.09g
단백질
5.92g
지방
0.39g
포화지방
0.097g
트랜스 지방
0.006g
다불포화지방
0.112g
불포화 지방
0.088g
콜레스테롤
13mg
식이섬유
0.6g
나트륨
201mg
칼륨
98mg
칼로리 분석:
탄수화물 (27%)
지방 (9%)
단백질 (64%)
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