평가:
FatSecret회원 평균평점
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Warm and delicious vegetable soup. Ideal for weight loss.
재료
조리법
- Place all vegetables, along with onion, garlic and thyme in a pressure cooker.
- Add water and bring to a boil.
- Pour cooked vegetables, along with vegetable broth in a mixer.
- Add salt and cheese. Blend all ingredients well until smooth.
107분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 평가
This soup looks delicious but what is the calorie?
2018년 07월 12일 작성이: fabulicious
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yes cause you can use up all the ends of cooked veggies that you may have as well. soup is a great lunch. especially one as nourishing as this one! I will try it!
2016년 05월 18일 작성이: Valloons
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easy and tasty
2014년 06월 26일 작성이: Malbaiz
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요리법 제출
영양 요약:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Mixed-Veggie Soup의 1인분에는 72칼로리가 있습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
칼로리 분석: 32% 지방, 49% 탄수화물, 18% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
302 kJ
72 kcal
탄수화물
9.5g
설탕당
3.28g
단백질
3.53g
지방
2.75g
포화지방
1.633g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.208g
불포화 지방
0.761g
콜레스테롤
8mg
식이섬유
1.8g
나트륨
524mg
칼륨
265mg
칼로리 분석:
탄수화물 (50%)
지방 (32%)
단백질 (18%)
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