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수확량:
10 인분
준비 시간:
5 분
조리 시간:
45 분
식사 타입:
메인 요리
반찬
점심 식사
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: JosephNobles

Normandy Primavera

A low fat and low sodium version of pasta primavera.

재료

조리법

  1. Set 6-8 cups of water on to boil. No salt.
  2. Saute chopped onion and minced garlic in olive oil until golden brown. It's fine to caramelize them as well (about 20-30 minutes, stir frequently).
  3. While onion is caramelizing, add vegetable stock and milk into a small saucepan over low heat. Add pepper and/or chicken seasoning to taste.
  4. Once water is boiling, add pasta. Then add flour to caramelized onions and cook about a minute, stirring constantly. Add milk/stock mixture to onions, deglazing the pan and stirring until mixture smooths out.
  5. Halfway through pasta cook time add Normandy vegetable blend to hot water. Continue to cook until pasta is al dente and drain in a colander.
  6. Once sauce has thickened up, add Parmesan cheese and blend in. Check for seasoning.
  7. Add vegetables/pasta to a bowl and toss in sauce. Serve.
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평가 
It is carb-heavy, but the instructions make for a satisfying low-sodium meal for several people.
user vote
2014년 01월 6일 작성이: JosephNobles

     
 

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작성이: 허겁지겁
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맛있고 저칼로리 간식.
작성이: seony7
간단하고 만들기 쉽고 맛있는.

요리법 제출

영양 요약:

Normandy Primavera의 1인분에는 224칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 11% 지방, 72% 탄수화물, 17% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
937 kJ
224 kcal
탄수화물
41.04g
설탕당
5.4g
단백질
9.52g
지방
2.77g
포화지방
0.761g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.156g
불포화 지방
0.963g
콜레스테롤
4mg
식이섬유
2.7g
나트륨
106mg
칼륨
116mg
11%
RDI기준*
(224 cal)
11% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (72%)
 
지방 (11%)
 
단백질 (17%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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