평가:
FatSecret회원 평균평점
|
A delicious super low calorie vegetable soup.
재료
- 1/2 fl oz lemon juice
- 2 컵, 잘게조각냄 cabbage
- 6 cups vegetable broth
- 1/4 티스푼 black pepper
- 1/2 티스푼 table salt
- 2 tsps fresh thyme, chopped
- 2 컵, 다진 broccoli, small florets
- 2 개 중간크기 carrots, chopped
- 2 컵 cauliflower, small florets
- 1 줄기, 중간크기 celery, diced
- 2 컵 swiss chard, chopped
- 2 쪽 garlic
- 1 개 중간크기 onion, chopped
- 2 테이블스푼 fresh parsley, chopped
- 2 개 작은것 zucchini, diced
- 1 개 중간크기 red bell pepper, diced
조리법
- Put garlic, vegetables, thyme and broth into a large soup pot.
- Cover and bring to a boil over high heat; reduce heat to low and simmer, partly covered, about 10 minutes.
- Stir in parsley (or chives); season to taste with salt, pepper and lemon juice (optional).
- Note: if you like thick soups, consider pureeing this recipe in the pot with an immersion blender. Many variations to this recipe, add or leave out vegetables to suit your taste. Save time by using frozen vegetables instead of fresh ones (though the texture of the soup might change a bit).
- Source: based on a Weight Watchers recipe.
979분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 평가
Add a package of Onion soup mix, tomato paste and more veggie broth.
|
Omit the carrots for lower carbs for Atkins induction
2014년 10월 29일 작성이: MADeal1
|
Loved this. Added some chilli for a little kick but I do that with pretty much everything!
2013년 03월 22일 작성이: Salbear
|
taste is soso, I would change the chard for chinese cabbage and maybe add a bit of lentils or just some tomato paste. Its great to loose weight not too tasty though.
|
yes, for most diets, this is a great recipe. it is also very filling.
2012년 08월 10일 작성이: rob53jk
|
love it! added wee bit of tomato sooo yummy!
2012년 02월 18일 작성이: toadie
|
This sounds delicious..I am on a low carb eating program and this will be perfect...I will omit the carrots and everything else is acceptable....thanks..
2012년 02월 17일 작성이: svdbygrc
|
it was really nice changed it a bit tho with the veg do u no if u can frezze it
2012년 01월 30일 작성이: buddy xx
|
I love this recipe but instead of swiss chard and cabbage I use bok choy. I also sometimes add a little barley to it.
2011년 11월 11일 작성이: mld0915
|
Loved it!
2011년 11월 1일 작성이: richast
|
|
|
|
|
이 요리법 검토
이 요리법을 검토하려면 로그인해야합니다. 여기를 클릭하여 로그인하세요.
|
|
|
더 많은 요리법 찾기
|
식사유형별 필터
수프(국)
점심 식사
최신 요리법
건강하고 맛있는.
|
간단하고 만들기 쉽고 맛있는.
|
부드럽고 맛있고 약간 달콤한.
|
건강하고 초간단 레시피.
|
|
요리법 제출
영양 요약:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
All-Vegetable Soup의 1인분에는 32칼로리가 있습니다.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
칼로리 분석: 5% 지방, 76% 탄수화물, 18% 단백질. |
|
영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
132 kJ
32 kcal
탄수화물
6.87g
설탕당
3.35g
단백질
1.64g
지방
0.22g
포화지방
0.038g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.088g
불포화 지방
0.018g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
2.1g
나트륨
300mg
칼륨
285mg
칼로리 분석:
탄수화물 (77%)
지방 (5%)
단백질 (18%)
|
|
|