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수확량:
12 인분
준비 시간:
35 분
조리 시간:
13 분
식사 타입:
수프(국)
점심 식사
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: elekra

All-Vegetable Soup

A delicious super low calorie vegetable soup.

재료

조리법

  1. Put garlic, vegetables, thyme and broth into a large soup pot.
  2. Cover and bring to a boil over high heat; reduce heat to low and simmer, partly covered, about 10 minutes.
  3. Stir in parsley (or chives); season to taste with salt, pepper and lemon juice (optional).
  4. Note: if you like thick soups, consider pureeing this recipe in the pot with an immersion blender. Many variations to this recipe, add or leave out vegetables to suit your taste. Save time by using frozen vegetables instead of fresh ones (though the texture of the soup might change a bit).
  5. Source: based on a Weight Watchers recipe.
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평가 
Add a package of Onion soup mix, tomato paste and more veggie broth.
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2015년 02월 1일 작성이: mrsmax
Omit the carrots for lower carbs for Atkins induction
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2014년 10월 29일 작성이: MADeal1
Loved this. Added some chilli for a little kick but I do that with pretty much everything!
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2013년 03월 22일 작성이: Salbear
taste is soso, I would change the chard for chinese cabbage and maybe add a bit of lentils or just some tomato paste. Its great to loose weight not too tasty though.
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2012년 09월 21일 작성이: d4da
yes, for most diets, this is a great recipe. it is also very filling.
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2012년 08월 10일 작성이: rob53jk
love it! added wee bit of tomato sooo yummy!
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2012년 02월 18일 작성이: toadie
This sounds delicious..I am on a low carb eating program and this will be perfect...I will omit the carrots and everything else is acceptable....thanks..
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2012년 02월 17일 작성이: svdbygrc
it was really nice changed it a bit tho with the veg do u no if u can frezze it
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2012년 01월 30일 작성이: buddy xx
I love this recipe but instead of swiss chard and cabbage I use bok choy. I also sometimes add a little barley to it.
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2011년 11월 11일 작성이: mld0915
Loved it!
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2011년 11월 1일 작성이: richast
14중 1에서 10 다음

     
 

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작성이: malinmango
건강하고 맛있는.
작성이: seony7
간단하고 만들기 쉽고 맛있는.
작성이: eunog
부드럽고 맛있고 약간 달콤한.
작성이: 슴사리
건강하고 초간단 레시피.

요리법 제출

영양 요약:

All-Vegetable Soup의 1인분에는 32칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 5% 지방, 76% 탄수화물, 18% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
132 kJ
32 kcal
탄수화물
6.87g
설탕당
3.35g
단백질
1.64g
지방
0.22g
포화지방
0.038g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.088g
불포화 지방
0.018g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
2.1g
나트륨
300mg
칼륨
285mg
2%
RDI기준*
(32 cal)
2% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (77%)
 
지방 (5%)
 
단백질 (18%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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