식사 타입:
샐러드와 샐러드 드레싱
점심 식사
평가:
FatSecret회원 평균평점
|
A versatile salad with tuna, vegetables and pasta.
재료
조리법
- Cook pasta until tender, about 10-12 minutes. Drain pasta thoroughly and rinse under cold water.
- In a large bowl, combine pasta, tuna, onions, peas, salad dressing and pepper. Cover and refrigerate for at least 2 hours.
- To serve, place one cup of spinach on individual plates. Top each serving with 1/4 cup tuna salad and serve immediately.
- Tip: to make a complete and colorful meal, serve this tuna salad with a blend of cubed cantaloupe, red grapes and strawberry halves. For variety top the salad with fresh dill or chives.
39분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
|
|
|
|
|
이 요리법 검토
이 요리법을 검토하려면 로그인해야합니다. 여기를 클릭하여 로그인하세요.
|
|
|
더 많은 요리법 찾기
|
식사유형별 필터
샐러드와 샐러드 드레싱
점심 식사
최신 요리법
부드럽고 푹신하고 맛있어요.
|
빠르고 쉽고 맛있습니다.
|
쉽고 간단하고 맛있는.
|
건강하고 초간단 레시피.
|
|
요리법 제출
영양 요약:
|
|
Tuna Pasta Salad의 1인분에는 364칼로리가 있습니다.
|
|
칼로리 분석: 12% 지방, 59% 탄수화물, 29% 단백질. |
|
영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1521 kJ
364 kcal
탄수화물
53.71g
설탕당
6.27g
단백질
26.53g
지방
5.02g
포화지방
1.128g
다불포화지방
1.564g
불포화 지방
1.782g
콜레스테롤
40mg
식이섬유
8.4g
나트륨
715mg
칼륨
598mg
칼로리 분석:
탄수화물 (59%)
지방 (12%)
단백질 (29%)
|
|
|