Parmesan Mashed Cauliflower
평가:
FatSecret회원 평균평점
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Parmesan Mashed Cauliflower
Try mashed cauliflower for yummy lower carbs mashed potatoes.
재료
조리법
- Boil water on stovetop.
- Cut or break cauliflower into small sections, add to boiling water.
- Drain cauliflower when it has boiled and is soft enough to mash.
- Mash cauliflower and add parmesan cheese.
- Add salt and pepper to taste.
82분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
This is amazingly good. The parmesan cheese makes all the difference. Had it with chilli beans over and as a mashed potato substitute with green beans, carrots and snapper tonight
2009년 01월 12일 작성이: honeybee59
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요리법 제출
영양 요약:
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Parmesan Mashed Cauliflower의 1인분에는 166칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 9% 지방, 63% 탄수화물, 27% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
695 kJ
166 kcal
탄수화물
30.68g
설탕당
13.85g
단백질
13.31g
지방
2.01g
포화지방
1.049g
다불포화지방
0.628g
불포화 지방
0.5g
콜레스테롤
4mg
식이섬유
14.4g
나트륨
249mg
칼륨
1748mg
칼로리 분석:
탄수화물 (64%)
지방 (9%)
단백질 (27%)
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