평가:
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Spaghetti with a parmesan cheese, egg, and bacon sauce.
재료
조리법
- Boil water and then add noodles. Cook for 6 minutes until not quite done. Strain noodles.
- Cook bacon and set aside leaving grease in the pan.
- Add noodles to the grease.
- Crumble bacon on top of noodles.
- Add cheese and mix together over low heat, stirring now and then to keep from sticking.
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요리법 제출
영양 요약:
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Spaghetti Carbonara의 1인분에는 422칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 51% 지방, 27% 탄수화물, 22% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1765 kJ
422 kcal
탄수화물
28.63g
설탕당
0.58g
단백질
22.7g
지방
23.53g
포화지방
7.919g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
3.088g
불포화 지방
9.984g
콜레스테롤
61mg
식이섬유
0g
나트륨
714mg
칼륨
447mg
칼로리 분석:
탄수화물 (27%)
지방 (51%)
단백질 (22%)
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