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수확량:
8 인분
준비 시간:
10 분
조리 시간:
1 시간
식사 타입:
메인 요리
점심 식사
반찬
평가:

평가없음

FatSecret회원 평균평점
작성이: Juzo Okita

Brown Rice and Mushroom Risotto

A vegan, gluten-free dish for weekend dinner.

재료

조리법

  1. Clean and cut mushrooms. Sauté in 1 tbsp olive oil then push to the rim of the pot.
  2. Finely chop onion and garlic then add to the center of the pot. Add another tablespoon of olive oil. Stir until both are cooked.
  3. Hollow out the middle of the pot and add brown rice with remaining olive oil to toast. After a few minutes, deglaze pot by gradually pouring broth and wine. Add seasonings.
  4. Allow liquid to reduce while simmering. Keep stirring until rice is fully cooked. Turn off heat and serve.
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요리법 제출

영양 요약:

Brown Rice and Mushroom Risotto의 1인분에는 211칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 34% 지방, 54% 탄수화물, 13% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
881 kJ
211 kcal
탄수화물
23.87g
설탕당
4.86g
단백질
5.73g
지방
6.64g
포화지방
1.021g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
1.122g
불포화 지방
4.08g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
2.2g
나트륨
696mg
칼륨
535mg
11%
RDI기준*
(211 cal)
11% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (53%)
 
지방 (34%)
 
단백질 (13%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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