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A low calorie tangy soup.
재료
조리법
- In large saucepan combine broth and rice. Bring to boil. Reduce heat.
- Simmer, uncovered, for 15 to 20 minutes or until rice is tender.
- Gradually add egg in slow steady stream to simmering soup, stirring to create shreds.
- Stir in lemon juice and parsley.
- Ladle into soup bowls. Sprinkle with dill.
- Source: from Kelloggs.com
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요리법 제출
영양 요약:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Greek Lemon Soup의 1인분에는 117칼로리가 있습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
칼로리 분석: 17% 지방, 68% 탄수화물, 15% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
490 kJ
117 kcal
탄수화물
19.94g
설탕당
0.44g
단백질
4.34g
지방
2.2g
포화지방
0.592g
다불포화지방
0.504g
불포화 지방
0.838g
콜레스테롤
53mg
식이섬유
0.8g
나트륨
759mg
칼륨
104mg
칼로리 분석:
탄수화물 (68%)
지방 (17%)
단백질 (15%)
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