Chicken Florentine Casserole
평가:
FatSecret회원 평균평점
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Chicken Florentine Casserole
A delicious one dish meal that is very rich and satisfying.
재료
조리법
- Cook chicken breasts and shred with fork while they are warm.
- Put shredded chicken in 11x17" casserole dish that has been sprayed with cooking spray like Pam. Add thawed spinach to casserole dish and mix together.
- In a medium bowl mix together soup, mayonnaise, sour cream, cheddar cheese, lemon juice, curry powder, salt, pepper and wine. Whisk together to make a sauce.
- Pour sauce over the chicken spinach combo and mix well with a spatula.
- Combine parmesan cheese and fresh breadcrumbs (made with 2 slices of whole wheat bread).
- Sprinkle breadcrumb cheese mixture over the top of the chicken mixture.
- Dot the top with light butter spread like Smart Balance.
- Bake uncovered in a 350 °F (175 °C) oven for 30 to 40 minutes - until bubbly and top crust is browned.
46분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 평가
18 points a serving!!!!!!!!!!!!!!
2008년 06월 27일 작성이: apikalia
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Not good for Atkins, but, looks so good that when I lose this weight I will definitely try it!
2007년 10월 24일 작성이: Reina Estrella
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But I thought in phase I no meat????
2007년 06월 13일 작성이: Feeboo
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This is a delicious recipe but I'm not rating it high because it is high in fat & calories. It is good for when you need a change.
2007년 04월 29일 작성이: LittleMamaMickey
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요리법 제출
영양 요약:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Chicken Florentine Casserole의 1인분에는 752칼로리가 있습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
칼로리 분석: 48% 지방, 17% 탄수화물, 35% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
3145 kJ
752 kcal
탄수화물
31.66g
설탕당
8.43g
단백질
63.29g
지방
39.02g
포화지방
17.005g
트랜스 지방
0.044g
다불포화지방
7.582g
불포화 지방
11.136g
콜레스테롤
179mg
식이섬유
2.6g
나트륨
2014mg
칼륨
1114mg
칼로리 분석:
탄수화물 (17%)
지방 (48%)
단백질 (35%)
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