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수확량:
4 인분
준비 시간:
5 분
조리 시간:
30 분
식사 타입:
수프(국)
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: khutch

Corn Chowder

A creamy chowder without the cream, or fat.

재료

조리법

  1. Heat oil in medium saucepan. Add celery, onion, and green pepper, and sauté for 2 minutes.
  2. Add corn, potatoes, water, salt, pepper, and paprika. Bring to boil, then reduce heat to medium. Cook covered for about 10 minutes or until potatoes are tender.
  3. Place 1/2 cup of milk in jar with tightfitting lid. Add flour and shake vigorously.
  4. Gradually add milk-flour mixture to cooked vegetables. Then add remaining milk.
  5. Cook, stirring constantly, until mixture comes to boil and thickens. Serve garnished with chopped, fresh parsley.
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평가 
Not a good SBD recipe. No potatoes, corn, or whole milk allowed.
user vote
2008년 03월 26일 작성이: gug
Come again? You could use summer squash instead of corn and potatoes; then chicken broth and a little fat free half and half instead of milk and flour. Puree in food processor and reheat
user vote
2007년 04월 14일 작성이: leandra49
Omit the potatoes, corn and milk and you would have a SBD recipe
user vote
2007년 04월 14일 작성이: jeanniep
Corn is not allowed in phase 1 or 2 of south beach.
user vote
2007년 04월 2일 작성이: juliedhammer

     
 

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작성이: YO_On2
간단하고 건강하며 맛있는.
작성이: 허겁지겁
만들기 쉽고 맛있고 섬유질이 풍부합니다.
작성이: jihyun.mah
간단하고 맛있고 요리도 쉽고.
작성이: moonstar93
바삭하고 맛있고 무설탕.

요리법 제출

영양 요약:

Corn Chowder의 1인분에는 192칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 19% 지방, 66% 탄수화물, 15% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
802 kJ
192 kcal
탄수화물
33.54g
설탕당
6.96g
단백질
7.91g
지방
4.32g
포화지방
0.602g
다불포화지방
1.699g
불포화 지방
1.786g
콜레스테롤
2mg
식이섬유
3.3g
나트륨
221mg
칼륨
624mg
10%
RDI기준*
(192 cal)
10% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (66%)
 
지방 (19%)
 
단백질 (15%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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