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수확량:
8 인분
준비 시간:
12 분
조리 시간:
1 시간 30 분
식사 타입:
반찬
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: JerseyJay14

Slow Roasted Root Vegetables

Easy to make and filling low calorie side dish to go with just about any meat.

재료

조리법

  1. Preheat the oven to 315 °F (150 °C).
  2. Peel the beets, turnips, carrots and parsnips.
  3. Cut the beets, turnips, and potatoes into quarters. Then cut similarly sized pieces of carrot, parsnip and cauliflower.
  4. Place all the veggies in a large roasting pan. season with salt and pepper. Add fresh herbs.
  5. Roast at 315 °F covered in aluminum foil for 30 minutes. Stir vegetables
  6. Cook another 30 minutes. Stir vegetables again.
  7. Place back in the over, uncovered this time - checking every 10 minutes until done (should be fork tender).
  8. Let cool and serve!
226분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
 

평가 
Added some garlic and onions as well as a few tbsp of olive oil... delicious!!!
user vote
2013년 02월 23일 작성이: qwertyjuan

     
 

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작성이: naeeil
쉽고 간단하고 맛있는.
작성이: jinnie1991
부드럽고 맛있으며 칼로리가 낮습니다.
작성이: jihyun.mah
간단하고 맛있고 요리도 쉽고.
작성이: 촑촑한촑호칩
빠르고 쉽고 맛있습니다.

요리법 제출

영양 요약:

Slow Roasted Root Vegetables의 1인분에는 88칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 4% 지방, 86% 탄수화물, 11% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
369 kJ
88 kcal
탄수화물
20.14g
설탕당
7.45g
단백질
2.57g
지방
0.37g
포화지방
0.077g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.133g
불포화 지방
0.065g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
5.3g
나트륨
83mg
칼륨
600mg
4%
RDI기준*
(88 cal)
4% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (85%)
 
지방 (4%)
 
단백질 (11%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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