평가:
FatSecret회원 평균평점
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A vegetarian tikka masala.
재료
조리법
- Toss the aubergine (eggplant) in vegetable oil and salt.
- Heat a griddle pan until very hot. Griddle the aubergine until striped on each side.
- Mix together the yogurt, lime juice, garlic, coriander, cumin, garam masala, paprika, melted butter and lemon juice (keep some butter and lemon juice back for later).
- Coat the aubergine with the yogurt mixture. Marinate in the fridge for 2 hours.
- Preheat the grill. Brush the aubergine with a mix of melted butter and lemon juice. Grill until golden on all sides.
- Serve.
156분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
butter, cream and yogurt: too much fat
2012년 04월 3일 작성이: marilynpdn
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Made this for dinner last night and it was delicious. Even hubby enjoyed it. Served with basmati rice!
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요리법 제출
영양 요약:
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Aubergine Tikka의 1인분에는 280칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 44% 지방, 47% 탄수화물, 9% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1170 kJ
280 kcal
탄수화물
36.26g
설탕당
15.17g
단백질
7.34g
지방
15.2g
포화지방
7.232g
다불포화지방
3.095g
불포화 지방
3.604g
콜레스테롤
28mg
식이섬유
19.2g
나트륨
141mg
칼륨
1381mg
칼로리 분석:
탄수화물 (47%)
지방 (44%)
단백질 (9%)
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