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수확량:
8 인분
준비 시간:
15 분
조리 시간:
1 시간
식사 타입:
수프(국)
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: helcha

Cabbage and Tomato Soup

A fat free soup that is perfect for anyone counting calories.

재료

조리법

  1. Dice onion.
  2. Shred cabbage.
  3. Add diced tomatoes.
  4. Add tomato paste.
  5. Add water.
  6. Add stock cubes and salt and pepper to taste.
  7. Bring to boil and cook for one hour.
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평가 
what is a serving in ozs or grams
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2021년 02월 11일 작성이: cindy reynolds
I need help with this recipe. Am I supposed to cook this in a slow cooker? Cos I cooked it on the stove, after 30 minutes on medium heat the soup starts to dry up.
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2014년 10월 8일 작성이: Pangeh
Thought this was really good but added a lot of chilli so would have changed the taste a bit. Will use a lot less onions next time and maybe add other veg.
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2013년 03월 22일 작성이: Salbear
so so good...ate this for lunch every day...today will make a new batch and adding mushrooms and a little chicken breast...
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2012년 08월 16일 작성이: bevie123
Made this last week and it was delicious. I used liquid chicken stock instead of water and cubes and I skipped the tomato paste. Added a few other veges and a pound of ground turkey. Basically ended up like a pasta sauce with lots of veges. I served it over spaghetti squash all week.
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2011년 10월 24일 작성이: kurlz511
Very tasty soup
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2011년 06월 11일 작성이: samanthakayee
I used three boullion cubes, onion, a tablespoon of corn, 1/3 cabbage and diced tomatoes with garlic. DELISH!
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2011년 01월 4일 작성이: DanaFine
0pts
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2010년 05월 17일 작성이: Susie-Q
So, do you use chicken stock or bouillon cubes? It sounds fabulous!
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2010년 03월 5일 작성이: brads_wife
I made this soup last night. I wasn't sure how much a cube of chicken stock was, so I just eyeballed it. Also, to cut the sodium, I used no salt added tomato paste and low sodium chicken stock. Thanks for the recipe! :-)
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2009년 04월 17일 작성이: newmia4425
12중 1에서 10 다음

     
 

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수프(국)

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맛있고 저칼로리 간식.

요리법 제출

영양 요약:

Cabbage and Tomato Soup의 1인분에는 23칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 6% 지방, 79% 탄수화물, 16% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
95 kJ
23 kcal
탄수화물
5.02g
설탕당
2.49g
단백질
1g
지방
0.16g
포화지방
0.037g
다불포화지방
0.079g
불포화 지방
0.044g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
1.2g
나트륨
1032mg
칼륨
170mg
1%
RDI기준*
(23 cal)
1% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (78%)
 
지방 (6%)
 
단백질 (16%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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