평가:
FatSecret회원 평균평점
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A smashing soup.
재료
조리법
- Dice onion and garlic, throw in large pot with a spray of oil and cook over medium heat for 3-5 minutes till transparent.
- Peel and chop into 3 cm chunks pumpkin, add to pot with stock and cumin. Bring to the boil and cover, turn down to simmer 15-20 minutes until all is soft.
- Allow to cool and blend till smooth. Re-heat to serve.
- Dollop with natural yogurt and sprinkle with dukkah (optional).
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요리법 제출
영양 요약:
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Pumpkin & Cumin Soup의 1인분에는 102칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 4% 지방, 79% 탄수화물, 17% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
426 kJ
102 kcal
탄수화물
22.42g
설탕당
8.4g
단백질
4.82g
지방
0.46g
포화지방
0.219g
다불포화지방
0.076g
불포화 지방
0.114g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
2g
나트륨
630mg
칼륨
715mg
칼로리 분석:
탄수화물 (79%)
지방 (4%)
단백질 (17%)
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