Vanilla Ricotta Cheesecake
평가:
FatSecret회원 평균평점
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Vanilla Ricotta Cheesecake
If you're missing sweets and like cheesecake, this is a good substitute.
재료
조리법
- Mix all ingredients well.
- Pour into 4 ramekins (small ceramic bowls).
- Bake in 350 °F (175 °C) oven for 20 minutes.
155분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 평가
Sounds pretty good, but the carb count could be lowered with the use of Stevia, instead of Splenda
2012년 08월 17일 작성이: ShyGuy
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lots of fat, but the protein content, defintely commensates in the place of fat.
2011년 04월 24일 작성이: incubuskatz
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Great way to get calcium and satify a sweet tooth as well. I make it with Stevia instead of chemical sweetner.
2010년 02월 27일 작성이: hudsongal
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요리법 제출
영양 요약:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Vanilla Ricotta Cheesecake의 1인분에는 209칼로리가 있습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
칼로리 분석: 53% 지방, 14% 탄수화물, 33% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
874 kJ
209 kcal
탄수화물
7.37g
설탕당
1.36g
단백질
16.78g
지방
11.92g
포화지방
6.742g
다불포화지방
0.62g
불포화 지방
3.684g
콜레스테롤
131mg
식이섬유
0g
나트륨
184mg
칼륨
186mg
칼로리 분석:
탄수화물 (14%)
지방 (53%)
단백질 (33%)
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