평가:
FatSecret회원 평균평점
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A gourmet meal, just right for a cold Winter's day.
재료
조리법
- Heat butter in a large skillet and brown meat.
- Remove meat and place in a deep casserole dish.
- Mix half the bouillon, soy sauce, garlic, onion and wine in the skillet, heat thoroughly.
- Mix remaining bouillon and cornstarch and add to sauce. Stirring constantly. Cook until sauce thickens.
- Pour into casserole, cover and bake in oven at 275° F (135° C) for 1 hour.
- Stir in mushroom soup until smooth. Serve over noodles or rice.
341분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
there are 417 calories in one serving so this is out for me since i am trying tyo maintain 800 calories a day
2018년 01월 7일 작성이: jtmoran1
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This is a high carb recipe. Corn starch, cream of mushroom soup and noodles will kill off any weight reduction diet. Use low-sodium broth, fresh mushrooms, fresh cream (low in carbs!), and substitute wide shirataki noodles - or no noodles at all. No more than 5 oz. of beef should be eaten at one meal.
2013년 02월 27일 작성이: AshAnMom
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This would work for the B4B program
2013년 01월 12일 작성이: Mrs Solberg
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This is simply delicious!
2011년 01월 19일 작성이: recordman
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This can easily be low carb in addition to high protein by substituting the noodles/rice for a whole grain pasta!
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요리법 제출
영양 요약:
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Burgundy Beef Tips의 1인분에는 417칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 51% 지방, 11% 탄수화물, 38% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1744 kJ
417 kcal
탄수화물
10.51g
설탕당
0.9g
단백질
36.96g
지방
22.39g
포화지방
8.738g
트랜스 지방
0.004g
다불포화지방
1.551g
불포화 지방
9.373g
콜레스테롤
80mg
식이섬유
0.5g
나트륨
444mg
칼륨
666mg
칼로리 분석:
탄수화물 (11%)
지방 (51%)
단백질 (38%)
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