평가:
FatSecret회원 평균평점
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The spices in this pork tenderloin make for irresistible flavors.
재료
조리법
- In a large zip-close plastic bag combine syrup and spices.
- Add tenderloins to plastic bag, squeeze out air and seal the bag.
- Let marinate in refrigerator at least two hours but preferably overnight, turning bag occasionally.
- Preheat broiler. Place tenderloins on roasting pan and cover with marinade.
- Broil until pork reaches an internal temperature of 160 °F (70 °C). About 7 minutes per side.
- Yields about 4 oz of meat per serving.
580분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 평가
temperature should not be over 150..then let it rest..cover with foil ...for 5 minutes....165 ends up tough !!
2017년 10월 8일 작성이: krschrader
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sorry I am new to this site I found the information I needed.
2016년 05월 31일 작성이: clap4urdamnself
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Cant wait to try this one out
2014년 09월 22일 작성이: palufitness
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This was good for me though the family did not care for it,
2014년 01월 27일 작성이: Randypanz
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The ginger flavor was too strong for my taste. If I made this again I would definitely cut back on the ginger.
2012년 09월 27일 작성이: emtolz
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I added 1/2 Cup of pure maple syrup instead of the calorie reduced corn syrup. It was delicious!!!!!
2012년 01월 24일 작성이: Steele Healthy
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This was great. I normally don't like pork of any sort but this has changed my mind.
2011년 10월 4일 작성이: lindsayblack13
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요리법 제출
영양 요약:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Seasoned Pork Tenderloin의 1인분에는 197칼로리가 있습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
칼로리 분석: 23% 지방, 15% 탄수화물, 62% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
823 kJ
197 kcal
탄수화물
7.08g
설탕당
2.34g
단백질
29.8g
지방
4.9g
포화지방
1.692g
다불포화지방
0.547g
불포화 지방
2.19g
콜레스테롤
92mg
식이섬유
0.2g
나트륨
102mg
칼륨
526mg
칼로리 분석:
탄수화물 (15%)
지방 (23%)
단백질 (62%)
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