평가:
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A low-carb alternative to traditional cranberry sauce.
재료
조리법
- Mix Splenda, water and salt in a saucepan. Bring to a boil.
- Add raspberries and return to boil.
- Lower heat and simmer for 10 minutes.
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요리법 제출
영양 요약:
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Raspberry Sauce의 1인분에는 32칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 7% 지방, 87% 탄수화물, 6% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
134 kJ
32 kcal
탄수화물
7.78g
설탕당
4.29g
단백질
0.51g
지방
0.28g
포화지방
0.008g
다불포화지방
0.16g
불포화 지방
0.027g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
2.8g
나트륨
20mg
칼륨
64mg
칼로리 분석:
탄수화물 (87%)
지방 (7%)
단백질 (6%)
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