평가:
FatSecret회원 평균평점
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A healthy lean soup made of green vegetables.
재료
조리법
- Slice leek and cut lettuce into large pieces.
- In a large saucepan, sauté the leek in the oil for 5 minutes or until nicely caramelised.
- Add the vegetable stock and peas and cook for 3-4 minutes.
- Add the lettuce and simmer for 3-4 minutes. Set aside and allow to cool a little.
- Blend and season to taste with pepper if desired.
- Note: to save time during the week, this soup can be made in large batches and frozen or kept in the fridge.
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요리법 제출
영양 요약:
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Green Soup의 1인분에는 165칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 13% 지방, 70% 탄수화물, 17% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
690 kJ
165 kcal
탄수화물
30.73g
설탕당
15.52g
단백질
7.55g
지방
2.53g
포화지방
0.425g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.624g
불포화 지방
1.187g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
8.1g
나트륨
1390mg
칼륨
656mg
칼로리 분석:
탄수화물 (70%)
지방 (13%)
단백질 (17%)
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