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수확량:
1 인분
준비 시간:
5 분
조리 시간:
4 분
식사 타입:
아침 식사
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: E1ain3

Poached Egg & Avocado Toast

A delicious breakfast for Sunday mornings.

재료

조리법

  1. To poach the egg, fill a saucepan with water and add a dash of vinegar. Bring water to boil then reduce temperature to just a simmer. Break egg into small cup. Using wooden spoon, stir water to create a whirlpool, then drop egg into centre. Cook for 2-3 minutes for a soft yolk (3-4 for firmer). When ready remove with slotted spoon and drain off any water.
  2. Meanwhile toast bread.
  3. To serve, layer rocket (or mixed lettuce or baby spinach), avocado and egg on top of the toast. Season to taste with pepper. Enjoy.
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요리법 제출

영양 요약:

Poached Egg & Avocado Toast의 1인분에는 253칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 46% 지방, 35% 탄수화물, 19% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
1059 kJ
253 kcal
탄수화물
22.16g
설탕당
2.12g
단백질
11.79g
지방
13.1g
포화지방
2.68g
다불포화지방
1.658g
불포화 지방
6.833g
콜레스테롤
211mg
식이섬유
5.8g
나트륨
348mg
칼륨
385mg
13%
RDI기준*
(253 cal)
13% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (35%)
 
지방 (46%)
 
단백질 (19%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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