평가:
FatSecret회원 평균평점
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An easy introduction to Indian food, and a great flavor for chicken.
재료
조리법
- Puree all ingredients except the chicken in a food processor until smooth.
- Marinate the chicken in the marinade for about an hour in the fridge (or overnight).
- Broil chicken for 12 - 15 minutes.
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요리법 제출
영양 요약:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Tandoori Chicken의 1인분에는 257칼로리가 있습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
칼로리 분석: 39% 지방, 6% 탄수화물, 55% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1074 kJ
257 kcal
탄수화물
3.46g
설탕당
2.28g
단백질
34.66g
지방
10.99g
포화지방
2.991g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
2.121g
불포화 지방
4.773g
콜레스테롤
94mg
식이섬유
0.5g
나트륨
1040mg
칼륨
381mg
칼로리 분석:
탄수화물 (6%)
지방 (39%)
단백질 (55%)
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