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135.4 kg
지금까지 감소한: 18.8 kg.
남은양: 22.0 kg.
다이어트 실행도: 합리적.
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다이어트 캘린더 보기, 2017년 10월 5일:
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1105 kcal
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지방: 58.61g | 단백질: 110.96g | 탄수화물: 26.57g.
점심 식사: Red Onions, Dream Dinners Oven Roasted Broccoli, Baby Carrots, Agno Roasted Cauliflower, Rudy's Half Chicken. 저녁 식사: Cooked Broccoli (Fat Not Added in Cooking), Beef Chuck (Shoulder Top and Center Steaks, Lean Only, Trimmed to 0" Fat, Select Grade). 더보기
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주 1.4 kg 감소하기
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 댓글
Whaaaatt??? Doing the happy dance with you!!!!! Yayyyyyyy!!
2017년 10월 5일 작성이: Jenibeann
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2017년 10월 5일 작성이: @philrmcknight
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Yay... your loss is awesome..
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@Jenibeann, thanks! You've provided a LOT of support and motivation! @Phil, YEP! The LCHF combined with my 16/8 has been really great. @dboza, thanks! I'm loving life right now!
2017년 10월 5일 작성이: crankybuzzard
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WOOHOO! Great job!!!! 🎉🎊🎆🎊🎉
2017년 10월 5일 작성이: OrbityGoZoom
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Yippee! Congratulations my friend.
2017년 10월 5일 작성이: diehard3
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Congratulations! Keep up the good work.
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2017년 10월 5일 작성이: mrsroboto
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