Yahoo! I am finally losing weight! Praise God! I say "Thanks to my buddies that have been supporting me." This has helped me a lot!:) How am I losing my weight again? Cutting my calories even more, eating healthy, No-few Carb's and exercising! Mostly Prayers!:) :) GBU All~ :)
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68.9 kg
지금까지 감소한: 8.3 kg.
남은양: 0.8 kg.
다이어트 실행도: 합리적.
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다이어트 캘린더 보기, 2015년 04월 29일:
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914 kcal
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지방: 48.89g | 단백질: 51.20g | 탄수화물: 72.92g.
아침 식사: Atkins Milk Chocolate Delight Shake, Deviled Egg, International Delight Sugar Free French Vanilla Coffee Creamer, Coffee. 점심 식사: Reuben Sandwich with Spread (Corned Beef Sandwich with Sauerkraut and Cheese), Atkins Milk Chocolate Delight Shake. 저녁 식사: Oranges, Applebee's Thai Shrimp Salad. 간식/기타: Kraft Cool Whip, LouAna Pure Coconut Oil, Melissa's Acorn Squash. 더보기
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주 0.9 kg 감소하기
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댓글
Way to go Ann!!!! Good for you my friend!! Prayer changes everything :)
2015년 04월 29일 작성이: Angiebaby627
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Glad to hear of your progress!!! Please be careful not to cut
calories too far....May God's choice blessings be yours, today
And always. :)
2015년 04월 29일 작성이: SuccessThisTime58
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2015년 04월 29일 작성이: Tresmemphis
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Hey, just read your comment - FANTASTIC!! You don't have long to go and God is and will bless you until you're where you want to be! Good job cutting the calories - that's what it really takes I've found.
2015년 04월 29일 작성이: star71_
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Congrat's Ann! You're doing it, you're doing it! I am so happy for you!
2015년 04월 29일 작성이: Jillzee00
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Doing my happy dance for you. :-)
2015년 04월 29일 작성이: mostlysunny
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Thanks guys! You all are so awesome! Thanks for the encouragement! :)
Blessings to you all!~Ann
2015년 04월 29일 작성이: Karriann777
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2015년 04월 29일 작성이: skwhite
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Great job, Ann! Keep up the good work!!
2015년 04월 30일 작성이: Tai-Lin
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Very Happy for You Ann!!! keep up the good work...
2015년 04월 30일 작성이: roseyhillgirl
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Wonderful news and wow, what a drop!
2015년 04월 30일 작성이: 2227Gwen
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Super weight loss! Your weight history has gone into the green zone now!
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