Low-carb cheesecake for dessert
다이어트 캘린더 보기, 2018년 08월 16일:
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1069 kcal
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지방: 53.13g | 단백질: 112.89g | 탄수화물: 39.73g.
아침 식사: PnP Biltong Snapstix Beef, Tomatoes, Bacon, Mushrooms, Chinese Cabbage (Bok-Choy, Pak-Choi), Grated Cheddar Cheese, Egg Omelette, Cappuccino. 저녁 식사: Cappuccino, Chicken Thigh (Skin Eaten), Butternut Pumpkin, Cooked Brussels Sprouts. 더보기
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3793 kcal
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운동:
숙면 - 7 시간, TV 시청 - 5 시간, 운전 - 1 시간, 요리 - 30 분, Google Fit - 10 시간 30 분. 더보기
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댓글
2018년 08월 16일 작성이: mandykane1b
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Ooh yum! Cheesecake is amazing, it can be made to be quite healthy and it tastes delicious😋
2018년 08월 17일 작성이: vavablig
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2018년 08월 17일 작성이: Marione33
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2018년 08월 17일 작성이: Shellwyn
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2018년 08월 18일 작성이: valeciae16
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And here follows the recipe:
CRUST
1 1/2 cups Almond flour
1/4 tsp baking soda
1/4 tsp Vanilla essence
1 tbs Xylitol
1/4 tsp salt
1 egg
1 1/2 tbs butter
Mix all the ingredients until ball of dough forms. Press into greased pie dish and bake for 8-10min at 180 C
FILLING
2 Eggs
2 tubs cream cheese ....about 460g
1/2 cup Xylitol
1 Tbs Vanilla essence
Mix all the ingredients until smooth
Spoon into baked pie crust and bake 20-25min at 180 C
You can add lemon for more tangy taste, or berries for more sweet taste. You can play around with the recipe and add things you enjoy.
Put up pictures and inspire others :-D
2018년 08월 18일 작성이: Hannelie2704
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2018년 08월 19일 작성이: Shellwyn
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