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수확량:
3 인분
준비 시간:
15 분
조리 시간:
20 분
식사 타입:
메인 요리
간식
아침 식사
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: Frog0655

Egg Muffins

Veggie egg cups for breakfast.

재료

조리법

  1. Sauté onion and zucchini in olive oil for about 3 minutes. Add in spinach and cook until just wilted.
  2. Beat eggs with a couple tablespoons of water.
  3. Spray a muffin tin with non-stick cooking spray. Divide veggie mixture among 6 cups. Evenly pour eggs into 6 cups.
  4. Bake at 350 °F (175 °C) for 25 minutes or until set.
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평가 
Makes too many muffins because it's eggs doesn't keep well. Also, crunchy on the outside and soft on the inside.
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2019년 11월 14일 작성이: KSPerry

     
 

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요리법 제출

영양 요약:

Egg Muffins의 1인분에는 173칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 60% 지방, 10% 탄수화물, 30% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
722 kJ
173 kcal
탄수화물
4.12g
설탕당
1.58g
단백질
13.07g
지방
11.63g
포화지방
3.234g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
1.223g
불포화 지방
5.105g
콜레스테롤
370mg
식이섬유
1g
나트륨
158mg
칼륨
92mg
9%
RDI기준*
(173 cal)
9% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (10%)
 
지방 (60%)
 
단백질 (30%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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