Oriental Chicken & Vegetables
평가:
FatSecret회원 평균평점
|
Oriental Chicken & Vegetables
Chicken and vegetable stir-fry in a delicious sauce.
재료
조리법
- Placed chicken in shallow dish with the next 8 ingredients.
- Heat 2 tablespoons of oil in uncovered wok at 350° F (175° C).
- Add remaining ingredients to wok; stir-fry 3 to 5 minutes or until vegetables are tender-crisp. Remove from wok; set aside.
- Wipe out wok with paper towel. Heat remaining tablespoon oil in wok at 400° F (200° C).
- Add meat mixture to wok; stir-fry 2 minutes or until no longer pink.
- Return vegetables to wok; stir-fry to heat through.
- Serve immediately.
274분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 평가
I skipped the dry sherry and sugar and used a chicken bullion cube in 1 cup water instead, and cut the meat up into 1" cubes. It was delicious.
2013년 11월 4일 작성이: WhatLes
|
will try in the future
2012년 06월 21일 작성이: JimB344
|
This is a great, quick, stir-fry to make .. you can also make it with cut up beef, if you prefer.
2009년 02월 11일 작성이: canyonmn
|
|
|
|
|
이 요리법 검토
이 요리법을 검토하려면 로그인해야합니다. 여기를 클릭하여 로그인하세요.
|
|
|
더 많은 요리법 찾기
|
식사유형별 필터
메인 요리
최신 요리법
건강하고 초간단 레시피.
|
빠르고 쉽고 맛있습니다.
|
맛있고 쉽고 간단한 레시피.
|
건강하고 쉽게 준비할 수 있는.
|
|
요리법 제출
영양 요약:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Oriental Chicken & Vegetables의 1인분에는 323칼로리가 있습니다.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
칼로리 분석: 52% 지방, 13% 탄수화물, 35% 단백질. |
|
영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1352 kJ
323 kcal
탄수화물
10.64g
설탕당
4.49g
단백질
27.98g
지방
18.49g
포화지방
3.279g
트랜스 지방
0.028g
다불포화지방
5.817g
불포화 지방
8.15g
콜레스테롤
66mg
식이섬유
1.8g
나트륨
573mg
칼륨
543mg
칼로리 분석:
탄수화물 (13%)
지방 (52%)
단백질 (35%)
|
|
|