내 요리책에 추가
푸드다이어리에 추가
수확량:
6 인분
준비 시간:
10 분
조리 시간:
20 분
식사 타입:
빵과 구운 요리
점심 식사
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: JenRuby

Low Carb Bread

Low carb flax bread.

재료

조리법

  1. Melt butter in a large bowl. Add all other ingredients and whisk together really well.
  2. Take 6 oven safe bowls, ramekins or tins, basically anything that will give you the shape and size you want.
  3. Divide batter up evenly among the 6 tins, you’ll end up with approximately 1/3 cup of batter in each tin.
  4. Bake at 350 °F (175 °C) for 20 minutes.
  5. Let them cool for a few minutes, then carefully slice each bun. Toast them to desired crispness and enjoy.
65분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
 

평가 
Have made this recipe but limited the artificial sweetner to 1/4 tsp. Splenda Naturals (stevia). Have also cut the number of yolks and replaced each with 1 TBSP. more of flaxseed meal and 1/2 TBSP.water with good results.
user vote
2018년 07월 23일 작성이: Kazoo Man
Nice when craving bread on a low carb diet. It has the consistency of corn bread. I used a muffin tin to make these.
user vote
2017년 11월 22일 작성이: zMouseHeart

     
 

이 요리법 검토



이 요리법을 검토하려면 로그인해야합니다. 여기를 클릭하여 로그인하세요. 
 

더 많은 요리법 찾기

식사유형별 필터

빵과 구운 요리 점심 식사

최신 요리법

작성이: jihyun.mah
간단하고 맛있고 요리도 쉽고.
작성이: mhjoykim
건강하고 맛있고 간단한 레시피.
작성이: 혭삐이
부드럽고 푹신하고 맛있어요.
작성이: pipich11
적당히 달콤하고 맛있고 간단한 레시피.

요리법 제출

영양 요약:

Low Carb Bread의 1인분에는 233칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 66% 지방, 15% 탄수화물, 19% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
975 kJ
233 kcal
탄수화물
9.14g
설탕당
1.06g
단백질
11.29g
지방
17.35g
포화지방
8.741g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
2.428g
불포화 지방
4.31g
콜레스테롤
235mg
식이섬유
6g
나트륨
479mg
칼륨
105mg
12%
RDI기준*
(233 cal)
12% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (15%)
 
지방 (66%)
 
단백질 (19%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

앱 다운로드
    
© 2024 FatSecret. 판권소유