평가:
FatSecret회원 평균평점
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Simple and quick basic cookie dough.
재료
조리법
- Mix butter and sugar in a large bowl with a wooden spoon.
- Add egg yolk and vanilla, briefly beat to combine.
- Sift flour into mixture until well combined. You might need to use your hands at the end to give everything a really good mix and press the dough together.
- Separate dough into 30 even-sized balls, squash flat with a fork. Bake in at 170 °C for 12-15 minutes,
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요리법 제출
영양 요약:
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Basic Biscuit Dough의 1인분에는 84칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 35% 지방, 60% 탄수화물, 5% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
353 kJ
84 kcal
탄수화물
12.63g
설탕당
4.73g
단백질
1.12g
지방
3.3g
포화지방
0.07g
다불포화지방
0.065g
불포화 지방
0.075g
콜레스테롤
7mg
식이섬유
0.3g
나트륨
34mg
칼륨
12mg
칼로리 분석:
탄수화물 (60%)
지방 (35%)
단백질 (5%)
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