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수확량:
30 인분
준비 시간:
10 분
조리 시간:
14 분
식사 타입:
빵과 구운 요리
디저트
간식
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: Mariaanfb

Basic Biscuit Dough

Simple and quick basic cookie dough.

재료

조리법

  1. Mix butter and sugar in a large bowl with a wooden spoon.
  2. Add egg yolk and vanilla, briefly beat to combine.
  3. Sift flour into mixture until well combined. You might need to use your hands at the end to give everything a really good mix and press the dough together.
  4. Separate dough into 30 even-sized balls, squash flat with a fork. Bake in at 170 °C for 12-15 minutes,
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간단하고 만들기 쉽고 맛있는.

요리법 제출

영양 요약:

Basic Biscuit Dough의 1인분에는 84칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 35% 지방, 60% 탄수화물, 5% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
353 kJ
84 kcal
탄수화물
12.63g
설탕당
4.73g
단백질
1.12g
지방
3.3g
포화지방
0.07g
다불포화지방
0.065g
불포화 지방
0.075g
콜레스테롤
7mg
식이섬유
0.3g
나트륨
34mg
칼륨
12mg
4%
RDI기준*
(84 cal)
4% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (60%)
 
지방 (35%)
 
단백질 (5%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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