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수확량:
12 인분
준비 시간:
10 분
조리 시간:
20 분
식사 타입:
수프(국)
메인 요리
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: MusicMom123

Italian Vegetable Soup

Delicious homemade veggie soup with tons of veggies and legumes.

재료

조리법

  1. Chop all ingredients.
  2. Add cans of fire roasted tomatoes and crushed tomatoes to pot.
  3. Add vegetables and beans.
  4. Simmer well till vegetables are tender.
  5. Enjoy!
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평가 
low cal
user vote
2016년 02월 7일 작성이: vernathorsteinson
sounds wonderful, think I'll try this.
user vote
2013년 03월 12일 작성이: suereima
absolutely...anything with veggies and pulses
user vote
2011년 10월 4일 작성이: jamjar61

     
 

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요리법 제출

영양 요약:

Italian Vegetable Soup의 1인분에는 92칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 5% 지방, 76% 탄수화물, 19% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
385 kJ
92 kcal
탄수화물
19.48g
설탕당
6.05g
단백질
4.83g
지방
0.58g
포화지방
0.103g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.296g
불포화 지방
0.073g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
6.1g
나트륨
300mg
칼륨
702mg
5%
RDI기준*
(92 cal)
5% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (76%)
 
지방 (5%)
 
단백질 (19%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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