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수확량:
12 인분
식사 타입:
수프(국)
점심 식사
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: cjbbw

Vegetable and Bean Soup

A quick, easy and healthy soup with lots of vegetables.

재료

조리법

  1. In a large pot add tomato juice, chicken stock cubes, corn, carrots, green beans, kidney beans, diced tomatoes and 6 - 8 cups of water.
  2. Bring to boil and simmer for 20 minutes.
  3. Add green peas and spinach.
  4. Simmer for about 5 minutes until peas are heated through.
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평가 
2 pts
user vote
2011년 12월 3일 작성이: mama mel
2pts
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2010년 05월 15일 작성이: Susie-Q

     
 

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작성이: eunog
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작성이: 수딩,
빠르고 쉽고 맛있습니다.
작성이: maison_tomo
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작성이: YO_On2
간단하고 건강하며 맛있는.

요리법 제출

영양 요약:

Vegetable and Bean Soup의 1인분에는 128칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 6% 지방, 74% 탄수화물, 20% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
534 kJ
128 kcal
탄수화물
26.51g
설탕당
10.04g
단백질
7g
지방
0.95g
포화지방
0.2g
다불포화지방
0.411g
불포화 지방
0.144g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
6.7g
나트륨
1225mg
칼륨
794mg
6%
RDI기준*
(128 cal)
6% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (74%)
 
지방 (6%)
 
단백질 (20%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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