Baked Whitefish with Tarragon over Spinach
평가:
FatSecret회원 평균평점
|
Baked Whitefish with Tarragon over Spinach
Purist cooking
재료
조리법
- Pre-heat oven to 375 °F (190 °C).
- Place fillets in lined baking dish , skin side down (foil optional).
- Cover fillet with fresh tarragon leaves. Squeeze juice from lemon over fillet. Lightly dust with fresh ground black peppercorn.
- Make a foil 'tent' over the fillet and bake for 30 minutes at 375 °F.
- Toss together the baby spinach, snow peas, balsamic vinegar and parmesan cheese. Place portions on to serving dishes.
- To easily remove the fish from the skin, use a large serving spoon to scoop the fish off the skin and on to your pre-portioned salad. Serve immediately.
190분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
|
|
|
|
|
이 요리법 검토
이 요리법을 검토하려면 로그인해야합니다. 여기를 클릭하여 로그인하세요.
|
|
|
더 많은 요리법 찾기
|
식사유형별 필터
메인 요리
점심 식사
최신 요리법
건강하고 초간단 레시피.
|
맛있고 쉬운 레시피.
|
유튜버 빵장금님의 레시피입니다. 맛있고 당도가 낮은 디저트에요
|
부드럽고 맛있고 약간 달콤한.
|
|
요리법 제출
영양 요약:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Baked Whitefish with Tarragon over Spinach의 1인분에는 213칼로리가 있습니다.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
칼로리 분석: 36% 지방, 16% 탄수화물, 49% 단백질. |
|
영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
893 kJ
213 kcal
탄수화물
8.25g
설탕당
4.98g
단백질
25.7g
지방
8.35g
포화지방
1.949g
다불포화지방
2.623g
불포화 지방
2.697g
콜레스테롤
72mg
식이섬유
1.8g
나트륨
160mg
칼륨
477mg
칼로리 분석:
탄수화물 (15%)
지방 (36%)
단백질 (49%)
|
|
|