평가:
FatSecret회원 평균평점
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A sauce that can be used with chicken, shrimp and tofu.
재료
조리법
- To prepare Sichuan sauce, whisk broth, tomato paste, rice wine vinegar (like Chinkiang), sugar, soy sauce, sesame oil, cornstarch and crushed red pepper to taste in a small bowl.
- Sauce can be prepared, covered and refrigerated for up to a week in advance.
- Note: Chinkiang is a dark, slightly sweet vinegar with a smoky flavor. It is available in many Asian specialty markets. If unavailable, balsamic vinegar is an acceptable substitute.
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평가
0 points and yummy
2013년 04월 25일 작성이: Cheryl C
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요리법 제출
영양 요약:
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Sichuan Sauce의 1인분에는 12칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 50% 지방, 41% 탄수화물, 9% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
50 kJ
12 kcal
탄수화물
1.26g
설탕당
0.59g
단백질
0.27g
지방
0.67g
포화지방
0.138g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.009g
불포화 지방
0.02g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
0.2g
나트륨
53mg
칼륨
46mg
칼로리 분석:
탄수화물 (41%)
지방 (50%)
단백질 (9%)
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