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수확량:
4 인분
준비 시간:
5 분
조리 시간:
5 분
식사 타입:
소스와 양념
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: cbella

Sichuan Sauce

A sauce that can be used with chicken, shrimp and tofu.

재료

조리법

  1. To prepare Sichuan sauce, whisk broth, tomato paste, rice wine vinegar (like Chinkiang), sugar, soy sauce, sesame oil, cornstarch and crushed red pepper to taste in a small bowl.
  2. Sauce can be prepared, covered and refrigerated for up to a week in advance.
  3. Note: Chinkiang is a dark, slightly sweet vinegar with a smoky flavor. It is available in many Asian specialty markets. If unavailable, balsamic vinegar is an acceptable substitute.
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2013년 04월 25일 작성이: Cheryl C

     
 

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요리법 제출

영양 요약:

Sichuan Sauce의 1인분에는 12칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 50% 지방, 41% 탄수화물, 9% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
50 kJ
12 kcal
탄수화물
1.26g
설탕당
0.59g
단백질
0.27g
지방
0.67g
포화지방
0.138g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.009g
불포화 지방
0.02g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
0.2g
나트륨
53mg
칼륨
46mg
1%
RDI기준*
(12 cal)
1% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (41%)
 
지방 (50%)
 
단백질 (9%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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