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수확량:
3 인분
준비 시간:
5 분
조리 시간:
55 분
식사 타입:
수프(국)
메인 요리
점심 식사
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: plokiju269

Vegetarian Chilli

Mix of beans and spices.

재료

조리법

  1. Wash and prepare vegetables. Cut into small cubes. Drain beans from tin.
  2. Put everything in a big pan and heat on medium. Add a cup of water. Keep on heat for 45-55 minutes.
  3. Keep stirring regularly throughout. Ready when consistency is what is desired.
  4. Serve with brown rice.
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요리법 제출

영양 요약:

Vegetarian Chilli의 1인분에는 208칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 10% 지방, 64% 탄수화물, 27% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
869 kJ
208 kcal
탄수화물
30.7g
설탕당
12.01g
단백질
12.9g
지방
2.1g
포화지방
0.241g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.446g
불포화 지방
0.283g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
13.1g
나트륨
81mg
칼륨
245mg
10%
RDI기준*
(208 cal)
10% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (63%)
 
지방 (10%)
 
단백질 (27%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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