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A quick way to change vegetables up.
재료
조리법
- Peel eggplant and chop all vegetables.
- Put all ingredients in non-stick pan and stir fry until tender. Cover for short periods if needed to speed up cooking process.
- Serve alone or over rice.
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요리법 제출
영양 요약:
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Stir Fried Vegetables의 1인분에는 99칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 31% 지방, 52% 탄수화물, 17% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
415 kJ
99 kcal
탄수화물
14.31g
설탕당
5g
단백질
4.64g
지방
3.84g
포화지방
0.549g
다불포화지방
0.568g
불포화 지방
2.492g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
5.1g
나트륨
1808mg
칼륨
524mg
칼로리 분석:
탄수화물 (52%)
지방 (31%)
단백질 (17%)
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